+2_Radio Live Streaming Albania

VoCasts - Listen Live Radio Watch Free Tv Streaming: +2_Radio Live Streaming Albania

+2_Radio Live Streaming Albania

+2_Radio Live Streaming Albania|VoCasts - Listen  Live Radio Watch Free Tv Streaming
Now You Listen +2_Radio, For More Info Visit Radio Website
Ganre: Albania, Talk, Mix, Jazz
For More Radio From Albania Click HERE

Rr "Aleksander Moisiu", Tirana, Albania Short Description
The Coolest Albanian National Station! Tune at 101.6 FM MhZ or listen online now on: www.plus2radio.com.al Follow us on www.twitter.com/plus2radio
Company Overview
Janë 16 vite që ne vijmë me transmetime të drejtëpërdrejta radiofonike. 16 vite përpjekje, punë dhe dëshirë për të ofruar cilësi dhe profesionalizëm. “Radio +2” është një transmetues kombëtar që mbulon me sinjal FM 100% të territorit shqiptar.
Mission
“Radio +2” synon te gjendet gjithnje sa me prane deshirave dhe nevojave te degjuesve, e kete e ben nepermjet;
• Muzikës se larmishme që përfshin pothuaj te gjithe grup-moshat. Radio +2 është e njohur në treg si radioja që emeton muzikën më të pasur e më të zgjedhur . Për këtë arsye slogani bazë i kohës për radion tonë është : Faleminderit për muzikën.
• Lajme dhe informacione të sakta, të shpejta, të përgatitura me etikë dhe profesionalizëm.
• Larmia e madhe e programeve bën që Radio + 2 të krijojë hapësirë të madhe jo vetëm për argetimin dhe edukimin e targeteve të ndryshme por edhe për bizneset që duan të promovojnë me përparësi për targetin e interesuar.

• Markat e reja janë një atribut i shkëlqyer që e bën radion tonë edhe me të pa arritshme për konkurentët e saj. BMN është rrjeti rajonal i Radio + 2 me 7 radio që transmetojnë në gjithë viset shqiptare te ballkanit. BMN është radioja më e madhe shqiptare FM e të gjitha kohërave.
• "Mikrofoni I Arte" - Të gjithë shqiptarët e njohin tanimë “Mikrofonin e Artë”, festivalin mbarëkombëtar të muzikës së lehtë shqiptare. MIA është markë dhe projekt i Radio + 2. “+ 2” është e vetmja radio shqiptare që ka ndërmarrë persiper e vetme organizimin dhe realizimin e një evenimenti kaq të rëndësishëm të muzikës shqiptare.
• Multimedia e Radio + 2 është një nga arritjet më të bukura që ofron web siti i radios sonë. Ky site është ndër më të vizituarit site shqiptare ku përveç gjithë surprizave të pafundme një vizitor ka mundesinë të ndjekë 8 kanalet live të plus 2-shit në web. Ndër këto kanale, përveç kanalit të pare të +2 on air, tre më të veçantët janë kanali i muzikës së lehtë shqiptare, kanali i krijimtarisë popullore dhe kanali i realizimeve profesionale të promove e xhinglave të prodhuara nga Radio + 2 në vite.

• +2 Radio është një oportunitet i shkëlqyer promocioni për bizneset shqiptare dhe të huaja që kanë si target potencial shqiptarët.

Këto janë disa nga hapat e vështira që ne kemi realizuar për të arritur pozicionin e liderit të tregut radifonik shqiptar, në këtë treg me kaq shumë konkurentë seriozë e të respektuar. Kjo ne na bën të ndihemi të përgjegjshëm dhe të punojmë pa u kursyer e me një ndjenjë të lartë solidariteti e bashkëpunimi për të justifikuar besimin dhe dëshirat e gjithë dëgjuesve tanë.

Ju faleminderit që të gjithëve. Radio +2 "Faleminderit për muzikën!"

 Search Tag: Albania Radio Online, Albania Radio Streaming, Albania Radio Broadcaster,Listen Live Albania Radio, Albania Radio Stations,Live Albania Radio, Stream Online Albania  Radio, +2_Radio Live Streaming, Live +2_Radio , Listen Online
+2_Radio ,+2_Radio capsule online